test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Transport Aruba

Transport naar Aruba

Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs biedt verschillende vormen van transport aan naar Aruba. Van het verschepen van uw inboedel en auto tot het versturen van pakketten naar familie of klanten, wij zorgen ervoor dat het transport altijd snel en veilig verloopt. U hoeft enkel uw goederen bij ons af te leveren en wij verzorgen de rest.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Welke vorm van transport naar Aruba kiest u?

Afhankelijk van hetgeen dat u wilt vervoeren naar Aruba bieden wij de juiste vorm van transport. Zo kunt u kiezen op uw goederen in een container te verschepen. Hierbij worden uw zendingen, al dan niet gedeeld via groupage, in een zeecontainer van 20 ft of 40 ft vervoerd. U kunt ook kiezen voor een zending via luchtvracht. Luchtvracht is sneller, maar daar betaalt u wel meer voor in verhouding met zendingen via zeevracht. Wij verzorgen ook luchtvracht naar Curaçao. U rekent ook op ons voor een full service verhuizing naar Curaçao.

Verzeker uw goederen tijdens het transport

Wilt u gaan wonen op Aruba en wilt u dat uw eigendommen veilig aankomen? Er zijn allerlei onvoorziene situaties denkbaar tijdens de vlucht of vaart waarbij uw goederen beschadigd kunnen raken. U doet er daarom verstandig aan om een transportverzekering af te sluiten. Carib Intertrans helpt u hier graag bij. Wij hebben de juiste kennis in huis om u te adviseren over een verzekering die past bij uw zending.

Bel ons voor meer informatie

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor transport naar dit zonnige eiland via Carib Intertrans, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen naar het eiland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 10 767 0 371. Weet u al precies hoe en wat u wilt verzenden? Dan kunt u direct een offerte aanvragen via de website. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een scherpe offerte.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Carib Intertrans