test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Suriname

Suriname

Wij verschepen geregeld goederen naar Suriname, van kleine pakketten tot volle containers. Denkt u erover om te (r)emigreren naar Suriname? Of wilt u graag pakketjes laten verschepen? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De afvaart naar Suriname duurt 10 of 19 dagen en u ontvangt bericht zodra uw goederen aankomen. Voor de FCL-ladingen is het ook mogelijk om gebruik te maken van een langere afvaart. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en wij zijn uw graag van dienst om de beste optie voor u te realiseren.

Voor het verschepen van auto’s gelden speciale regels. Zo mag een personenauto niet ouder zijn dan 8 jaar. Voor busjes geldt dat deze niet ouder dan 8 of 15 jaar mogen zijn, afhankelijk van een enkele of dubbele cabine en of deze voor zakelijk of persoonlijk gebruik zal dienen. Onze medewerkers staan u graag te woord voor meer informatie en bieden u altijd een scherpe, passende en vrijblijvende offerte.

Informatie over het invoeren van goederen naar Suriname is te vinden in dit document en via de douanewebsite van Suriname.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans