test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Webshop bestellingen

Home » Webshop bestellingen

Stappenplan voor het door versturen van uw webshop bestelling

1

Plaats uw order bij uw gewenste webshop.

2

Laat de order onder vermelding van uw naam en bestemming op ons adres afleveren.

3

Stuur een melding naar Carib Intertrans met de orderbevestiging en factuur van de zending(en).

4

Carib Intertrans zorgt na aanname voor het transport naar de gewenste bestemming.

5

Bij een verzoek tot BTW teruggave, kunt u nadat u de bevestiging van vertrek van ons heeft ontvangen, het uitvoerdocument bij ons opvragen. – Met dit document kunt u zich weer melden bij de leverancier voor het terugvragen van de BTW.

Ons adres

Hertzstraat 10
2652 XX in Berkel en Rodenrijs
Nederland

Heeft u uw bestelling geplaatst?

Wanneer uw bestelling geplaatst is kunt u ons via het boekingsformulier op de hoogte brengen. Vul het formulier in zodat we uw goederen kunnen verzamelen.
Stuur ons een melding! 

Online bestellingen doorversturen

Online bestellingen kunnen direct bij Carib Intertrans geleverd worden. Wenst u dus met uw emigratie tevens nieuwe goederen mee te nemen óf bent u woonachtig op een van de eilanden en wenst u een online bestelling te plaatsen, kunt u terecht bij Carib Intertrans. Middels het stappenplan hierboven wordt er zorggedragen voor een spoedig en zorgvuldig transport van uw nieuwe goederen.

Mocht u goederen bij verschillende leveranciers aan willen kopen, is ook dat geen probleem. Zorgt u er dan wel voor dat wij op de hoogte zijn van het aantal bestellingen en bij welke leveranciers zodat wij deze voor u kunnen verzamelen. Hieronder treft u enkele leveranciers welke vaker orders voor klanten bij ons aanleveren.

Carib Intertrans