test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Full service verhuizing Curaçao

Full service verhuizing Curaçao

Carib Intertrans regelt voor u een full service verhuizing naar Curaçao. Wanneer u gaat emigreren komen er veel zaken op u af en moet er veel geregeld worden, wij helpen u hierbij graag een handje. Als gespecialiseerd exportbedrijf voor zowel zakelijk als particulier transport verschepen wij vele soorten goederen, van kleine dozen tot grote containers. Voor elke verhuizing naar het Caribische gebied kunt u bij ons terecht.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Carib Intertrans

Carib Intertrans helpt u bij het emigreren door uw bezittingen zorgvuldig te transporteren naar uw nieuwe thuishaven. Wij hebben jarenlange ervaring in het transporteren van uw persoonlijke bezittingen per schip of vliegtuig van en naar het Caribische gebied. Wekelijks wordt er transport verzorgd naar dit gebied, zodat we u snel van dienst kunnen zijn en u niet te lang op uw spullen hoeft te wachten.

Naast het veilig en zorgvuldig transporteren van uw bezittingen, verzorgen wij tevens de douanepapieren voor het importeren van de goederen, waardoor u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken. De full service verhuizing van Carib Intertrans staat voor een snelle, betrouwbare en vakkundige verscheping van uw persoonlijke bezittingen, waardoor emigreren naar Curaçao u een stuk gemakkelijker wordt gemaakt.

Wij transporten tevens goederen naar de Antillen, Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Suriname.

 

Contact

Voor meer informatie over de full service verhuizing naar Curaçao of een van de andere Caribische eilanden kunt u altijd contact met ons opnemen! Bel naar het nummer +31 (0)10–767 0371 of stuur een e-mail. Ook voor een offerteaanvraag kunt u bij ons terecht.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid