test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Curaçao

Goederen verschepen naar Curaçao

Er zijn verschillende redenen waarom u goederen wilt verschepen naar Curaçao. Wilt u bijvoorbeeld uw droom waarmaken en op het eiland gaan wonen? Of heeft u vrienden en familie op het eiland die u graag wat goederen wilt sturen? Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs verzorgt wekelijks afvaarten naar het eiland! Wij staan voor u klaar wanneer u een doos, fiets, scooters, hele containers, uw auto of zelfs uw volledige inboedel wilt verschepen naar Curaçao. Dat kan in een volledig eigen container of met onze groupage containers. Naar uw wens kunt u ook kiezen voor de ophaal- en inpakservice en regelen we alle documenten.

We staan voor u klaar wanneer u goederen wilt verschepen naar Curaçao

Offertes geven wij vrijblijvend af en wij zullen samen met u de beste mogelijkheden voor het verschepen van uw goederen bespreken. Ons transportbedrijf staan u ook graag in Papiamento te woord, om al uw vragen te beantwoorden.

Het transport naar Curaçao bedraagt ongeveer vijftien dagen. Hierbij moet u er rekening mee houden dat ze op de bestemming tevens zo’n zeven dagen nodig hebben voor het regelen van de inklaring en afhandeling.

Onze lokale agent zal u van dienst zijn op Curaçao:

Anper, NedCur Cargo
George Maduroweg Z/N
Willemstad, Curaçao
+5999-8411196 / +5999-5151196 (Whatsapp)
info@nedcurcargo.com

Informatie over het verschepen van goederen op Curaçao is te lezen in dit document en via de belastingdienstwebsite van Curaçao.

Het eventueel te betalen bedrag aan invoerrechten voor nieuwe goederen of voor goederen waarvoor geen vrijstelling van invoerrechten gegeven wordt, wordt berekend door de lokale douane. Dit bedrag wordt berekend over de dagwaarde van de goederen, de zeevrachtkosten en een eventuele afgesloten transportverzekering (CIF waarde).

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Kortom, in samenwerking met onze partners zullen we uw goederen op een veilige en betrouwbare manier verschepen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een full service verhuizing naar Curaçao? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 10 767 0 371 of vraag een vrijblijvende offerte aan. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u wilt gaan wonen op Curaçao.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans