test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Curaçao

Goederen verschepen naar Curaçao

Er zijn verschillende redenen waarom u goederen wilt verschepen naar Curaçao. Wilt u bijvoorbeeld uw droom waarmaken en (r)emigreren naar Curaçao? Of heeft u vrienden en familie op het eiland die u graag wat goederen wilt sturen? Wij hebben wekelijks afvaarten naar het eiland! Wij staan voor u klaar wanneer u een doos, fiets, scooters, hele containers, uw auto of zelfs uw volledige inboedel wilt verschepen naar Curaçao. Dit kan in een volledig eigen container of met onze groupage containers. Naar uw wens kunt u ook kiezen voor de ophaal- en inpakservice en regelen we alle documenten.

We staan voor u klaar wanneer u goederen wilt verschepen naar Curaçao

Offertes geven wij vrijblijvend af en wij zullen samen met u de beste mogelijkheden voor het verschepen van uw goederen bespreken. We staan u ook graag in Papiamento te woord, om al uw vragen te beantwoorden.

De afvaart naar Curaçao bedraagt ongeveer vijftien dagen waarbij u er rekening mee dient te houden dat ze op Curaçao tevens zo’n zeven dagen nodig hebben voor het regelen van de inklaring en afhandeling.

Onze lokale agent zal u van dienst zijn op Curaçao:

Anper, NedCur Cargo
George Maduroweg Z/N
Willemstad, Curaçao
+5999-8411196 / +5999-5151196 (Whatsapp)
info@nedcurcargo.com

Informatie over het verschepen van goederen op Curaçao is te lezen in dit document en via de belastingdienstwebsite van Curaçao.

waarvoor geen vrijstelling van invoerrechten gegeven wordt, wordt berekend door de lokale douane en wordt berekend over de dagwaarde van de goederen, de zeevrachtkosten en een eventuele afgesloten transportverzekering (CIF waarde).

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Kortom, in samenwerking met onze partners zullen we uw goederen op een veilige en betrouwbare manier verschepen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een full service verhuizing naar Curaçao? Neem dan gerust contact op met Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam, door te bellen naar 31(0)10-7670371 of vraag een vrijblijvende offerte aan. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u wilt gaan wonen op Curaçao.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid