test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Curaçao

Curaçao

Wilt u uw droom waarmaken en (r)emigreren naar Curaçao? Of heeft u vrienden en familie op het eiland die u graag wat goederen wilt sturen? Wij hebben wekelijks afvaarten naar Curaçao!

Wij staan voor u klaar wanneer u een doos, fiets, scooters, hele containers en/of auto wilt verschepen, maar ook als u uw volledige inboedel wilt verhuizen. Dit kan in een volledig eigen container of met onze groupage containers. Naar uw wens kunt u ook kiezen voor de ophaal– en inpakservice en regelen we alle documenten.

Offertes geven wij vrijblijvend af en zullen samen met u de beste mogelijkheden voor het verschepen van uw goederen bespreken. We staan u ook graag in Papiamento te woord, om al uw vragen te beantwoorden.

De afvaart naar Curaçao bedraagt ongeveer 15 dagen waarbij u er rekening mee dient te houden dat ze op Curaçao tevens zo’n 7 dagen nodig hebben voor het regelen van de inklaring en afhandeling.

Onze lokale agent zal u van dienst zijn op Curaçao:

Anper, NedCur Cargo
George Maduroweg Z/N
Willemstad, Curaçao
+5999-5261196 / +5999-5271196
info@nedcurcargo.com

Informatie over het invoeren van goederen op Curaçao is te lezen in dit document en via de belastingdienstwebsite van Curaçao.

Het eventueel te betalen bedrag aan invoerrechten voor nieuwe goederen of voor goederen waarvoor geen vrijstelling van invoerrechten gegeven wordt, wordt berekend door de lokale douane en wordt berekend over de dagwaarde van de goederen, de zeevrachtkosten en een eventuele afgesloten transportverzekering (CIF waarde).

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid