test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Containers verschepen

Containers verschepen

Wilt u een container laten verschepen, omdat u gaat verhuizen naar het buitenland? Laat uw goederen verschepen door Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs. Of u nu gaat verhuizen naar een van de ABC-eilanden of naar een andere bestemming in het gebied, wij zorgen ervoor dat uw spullen altijd veilig en snel op de juiste plek worden afgeleverd.

Een container over de hele wereld laten verschepen

Wilt u gaan wonen op Aruba of een ander zonnig oord waar dan ook ter wereld? Carib Intertrans heeft ruime ervaring met het verschepen van containers naar bestemmingen over de hele wereld. De meest gebruikte containers zijn de 20 ft en de 40 ft container. In een 20 ft container past ongeveer 30 m³ aan goederen en in een 40 ft container past ongeveer 60 m³. Indien u niet genoeg goederen heeft om een container te vullen, kunt u profiteren van onze groupage diensten. Wilt u uw goederen snel verschepen? Dan kunt u ook gebruik maken van luchtvracht naar bijvoorbeeld Curaçao.

offerte aanvragen

 

Ervaar zelf het gemak van onze diensten

U kunt ervoor kiezen om de container zelf te laden of gebruik te maken van onze mankracht. Met de kennis en ervaring van onze medewerkers is de container vlot geladen en snel klaar voor vertrek. Carib Intertrans regelt ook alle bijbehorende douanedocumenten met onze kennis van de invoerrechten van Curaçao en andere bestemmingen. Zorg er altijd voor dat u een paklijst maakt van de te verschepen goederen. Direct een offerte aanvragen of heeft u andere vragen? Bel ons via +31 10 767 0 371. Wij staan u graag te woord.

Emigreren naar het buitenland

Pakketten afleveren en sturen

Zakelijke klanten

Carib Intertrans