test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Containers verschepen

Home » Containers verschepen

Containers verschepen

Wilt u een container laten verschepen, omdat u gaat verhuizen naar het buitenland? Of u nu gaat verhuizen naar een van de ABC eilanden of naar Suriname, wij zorgen ervoor dat uw spullen altijd veilig en snel op de juiste plek worden afgeleverd.

Een container over de hele wereld laten verschepen

Carib Intertrans heeft ruime ervaring met het verschepen van containers naar bestemmingen over de hele wereld. De meest gebruikte containers zijn de 20 ft en de 40 ft container. In een 20 ft container past ongeveer 30 m³ aan goederen en in een 40 ft container past ongeveer 60 m³. Indien u niet genoeg goederen heeft om een container te vullen, kunt u gebruik maken van onze groupage diensten.

offerte aanvragen

 

Ervaar zelf het gemak van onze diensten

U kunt er voor kiezen om de container zelf te laden of gebruik te maken van onze mankracht. Met de kennis en ervaring van onze medewerkers is de container vlot geladen en snel klaar voor vertrek. Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam, regelt ook alle bijbehorende douanedocumenten. Zorg er altijd voor dat u een paklijst maakt van de te verschepen goederen. Direct een offerte aanvragen of heeft u andere vragen? Bel ons via 31(0)10-7670371. Wij staan u graag te woord.

Emigreren naar het buitenland

Pakketten afleveren en sturen

Zakelijke klanten