test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Verhuizen naar Aruba

Verhuizen naar Aruba

Gaat u binnenkort verhuizen naar Aruba? Gaat u genieten van uw pensioen, een nieuw bedrijf beginnen of bij familie wonen? Dan kunt u de hulp van Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs uitstekend gebruiken. Met een schip dat wekelijks vertrekt naar Aruba, een uitstekende service en scherpe prijzen, vertrekt u zorgeloos naar uw nieuwe (woon)bestemming.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Laat u ontzorgen tijdens het verhuizen naar Aruba

Als u ervoor heeft gekozen om te verhuizen naar het zonnige Aruba, dan komt er een hoop op u af. Zo moet er een hoop geregeld worden voor uw nieuwe huisvesting, zorg en een eventuele school voor de kinderen. Ons transportbedrijf neemt een grote zorg voor u uit handen: het verhuizen van uw inboedel en auto naar Aruba in containers. Wij zorgen voor professioneel transport naar Aruba en uitstekende service. Uw goederen worden opgehaald, verscheept en op de plek van bestemming geleverd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u wordt voorzien van alle benodigde douanepapieren, zodat u enkel de spullen in ontvangst hoeft te nemen op uw bestemming.

Bent u benieuwd geworden? Vraag naar de mogelijkheden

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het verhuizen naar dit zonnige eiland met onze veelzijdige dienstverlening. U bereikt ons door te bellen naar +31 10 767 0 371. Liever direct een gratis offerte aanvragen? Vul dan het offerteformulier op de website in. Wilt u naar een ander eiland verhuizen? Wij hebben uitgebreide kennis van deze zaken, bijvoorbeeld over de invoerrechten op Curaçao.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans