test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Luchtvracht Curaçao

Luchtvracht van en naar Curaçao

Wij verzorgen al jarenlang luchtvracht van en naar Curaçao en andere landen in het Caribische gebied. Schakel daarom de hulp in van Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs wanneer u pakketten wilt versturen naar deze regio! Wij zorgen ervoor dat al uw goederen op veilige en efficiënte wijze worden vervoerd in het luchtruim.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Luchtvracht van en naar Curaçao laat u uitvoeren door dé specialist

Ons uitgebreide dienstenpakket voor goederenvervoer is zowel geschikt voor zakelijke als particuliere klanten. Wanneer u luchtvracht van en naar dit zonnige eiland laat verzorgen door onze specialisten, dan weet u zeker dat alles op een veilige en effectieve manier vervoerd wordt. De prijs voor het importeren van luchtvracht stellen we op aan de hand van het gewicht van uw goederen. Daarnaast regelen we de bijbehorende documentatie om uw goederen zo op de juiste manier te vervoeren. U kunt zelfs bij ons terecht voor zeevracht naar Curaçao of andere zonnige bestemmingen in de regio!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over luchtvracht van en naar Curaçao of vervoer van goederen van of naar een ander land in het Caribisch gebied? We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld over luchtvracht naar de Nederlandse Antillen. Neem hiervoor gerust contact met ons op door te bellen naar +31 10 767 0 371. Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie over transport naar Curaçao. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u zeker dat luchtvracht van en naar het Caribisch gebied op professionele wijze wordt uitgevoerd.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans