test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Internationale verhuizing

Home » Internationale verhuizing

Internationale verhuizing

Wij zijn er voor u wanneer u naar het buitenland wilt verhuizen! Een internationale verhuizing vergt veel tijd en energie. Wij hebben hier veel ervaring mee en helpen u om goed voorbereid naar het buitenland te vertrekken. Het is bij ons mogelijk om uw goederen van huis tot huis te transporteren.

Dit betekent dat we u helpen bij het inpakken en inladen van uw goederen, het regelen van alle documentatie, het mogelijk afsluiten van een transportverzekering en ervoor zorgdragen dat alle goederen op de plek van bestemming tevens worden uitgeladen en mogelijk worden uitgepakt. U kunt er ook voor kiezen om delen van onze service te gebruiken. Alle opties zijn mogelijk!

Wij staan voor persoonlijk contact, professionaliteit en snelheid.
Twijfel niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

offerte aanvragen

Stappenplan voor emigreren

1Aanvraag telefonisch of per mail

2Opgeven van het volume, bij ontbreken van deze info kunnen wij een vrijblijvend huisbezoek aanbieden voor opname.

3Offerte wordt gestuurd.

4Na akkoord afleveren of ophalen van goederen.

5Goederen worden eventueel ingepakt en geladen in de container.

6Na verscheping ontvangt de klant een bevestiging met alle details van zijn zending.

7 Wanneer uw goederen onderweg zijn neemt onze agent op bestemming contact op met de ontvanger voor het regelen van de inklaring en afhandeling.

8Documenten van inschrijving dienen tijdig aanwezig te zijn om in aanmerking te kunnen komen voor het invoerrechtenvrij invoeren van uw gebruikte inboedel bij een (r)emigratie. 

9Het advies is de goederen pas na eigen aankomst op de plaats van bestemming aan te laten komen om de benodigde zaken te kunnen regelen.

Carib Intertrans