test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

BTW Terugvragen

Home » BTW Terugvragen

BTW TERUGVRAGEN

Voor het transporteren van nieuwe goederen tot buiten de Europese Unie bestaat de mogelijkheid de BTW van de aangeschafte goederen terug te vragen bij de leverancier. Om deze BTW terug te kunnen vorderen dient een zogeheten export document, ook wel ex-a genoemd, opgemaakt te worden. Wij zouden voor dit document zorg kunnen dragen, mits een factuur van de leverancier aanwezig is.

Het document kunt u van ons ontvangen zodra de goederen daadwerkelijk de EU hebben verlaten. U dient wel vooraf aan ons door te geven dat u de BTW terug wenst te vragen bij de leverancier.

Het advies is op voorhand de leverancier tevens op de hoogte te brengen van uw voornemens de BTW achteraf terug te vragen.

De leverancier heeft aan dit exportdocument voldoende om aan de belastingdienst aan te kunnen tonen correct te hebben gehandeld bij het teruggeven van de BTW.

Indien u verder vragen heeft betreffende de BTW teruggave kunt u uiteraard ons contactformulier invullen met uw desbetreffende vraag, een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans