test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Wonen op Aruba

Wonen op Aruba

Wilt u gaan wonen op het zonnige eiland Aruba? Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs maakt het voor u erg gemakkelijk. Door onze jarenlange ervaring in het verhuizen van zakelijke klanten en particulieren naar dit zonnige oord en de andere ABC-eilanden, verzorgen wij uw verhuizing snel en deskundig. Zo kunt u zorgeloos op uw droombestemming gaan wonen.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Heerlijk wonen op Aruba na een zorgeloze verhuizing

U vraagt zich vast af hoe wij ervoor zorgen dat u onbezorgd begint met wonen op dit “Happy Island”. Dat doen wij door een veelzijdig dienstenpakket aan te bieden voor mensen die willen verhuizen naar Aruba. Onze hoofdtaak is het verhuizen van uw inboedel en/of voertuig. Dat doen wij met containers, die wij bij u leveren en ophalen. Wilt u er zeker van zijn dat uw inboedel niet beschadigt tijdens de lange reis? Laat deze dan inpakken door onze ervaren verhuizers. Zij hebben de juiste kennis om uw inboedel zo veilig mogelijk in te pakken en in de container in te laden, wanneer u uw goederen laat verschepen naar Aruba.

Bespaar op de kosten met een groupage zending

Heeft u een inboedel die niet de gehele container in beslag neemt? Dan kunt u besparen op de kosten door te kiezen voor een groupage verscheping. Hierbij wordt de container gedeeld met andere mensen die goederen naar Aruba versturen. Dat kan aanzienlijk in de kosten schelen. Uiteraard word de inboedel hierbij zorgvuldig per klant gemerkt, waardoor deze niet tussen andere goederen terecht zullen komen.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als u op dit fijne eiland gaat wonen? Wilt u bijvoorbeeld uw auto laten verschepen naar Aruba? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar +31 10 767 0 371 of door een gratis offerte aan te vragen via de website. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor transport naar Aruba.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans