test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Emigratiebeurs

Home » Emigratiebeurs

Uitnodiging voor de EmigratieBeurs 2020

Wellicht zijn uw plannen om tijdelijk of permanent in het buitenland te gaan wonen en te werken al in een vergevorderd stadium. Misschien bent u nog niet zo ver en staan er nog veel vragen bij u open om de stap weloverwogen te kunnen maken. In welk stadium u ook bent, een bezoek aan onze stand op de EmigratieBeurs 2020 is meer dan de moeite waard.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan de 24e internationale EmigratieBeurs die op 8 & 9 februari 2020 plaatsvindt in het Expo Houten Exhibition Centre in Houten.

Deze beurs is het enige internationale evenement voor wie voor korte of langere tijd naar het buitenland wil vertrekken – nu of in de toekomst – om welke reden dan ook. De EmigratieBeurs is van alle markten thuis en biedt bovendien verschillende presentaties met interessante vraagstukken, onderwerpen en trends in diverse branches. Met een bezoek aan de EmigratieBeurs komt u in korte tijd alles te weten over wonen, werken, studeren en ondernemen over de grens.

Carib Intertrans biedt u graag €5,00 korting op de entreekaarten aan die u met een klik op de bovenstaande button kunt bestellen. Deze aanbieding is slechts eenmaal geldig, u ontvangt de entreekaarten per email.

Op www.emigratiebeurs.nl kunt u de nodige informatie over o.a. deelnemers, presentaties, organisatie e.d. terugvinden.

Bij aanvraag van een offerte (en uiteindelijke verscheping) van 10 kuub of meer tijdens uw bezoek aan de emigratiebeurs krijgt u 2 kuub zeevrachtkosten korting!

Bekijk hier de foto’s van de emigratiebeurs

Carib Intertrans