test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Invoerrechten Curaçao

Invoerrechten voor Curaçao

Hoe zit het precies met de invoerrechten bij het invoeren van goederen in Curaçao? Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs heeft al jarenlang ervaring in het invoeren van allerlei producten op Curaçao. Wij kunnen u daarom uitstekend adviseren over alles wat er komt kijken bij het invoeren van goederen en zaken als de btw.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Hoe zit het met invoerrechten tijdens een verhuizing naar Curaçao?

Curaçao heeft strikte regels voor het invoeren van goederen met betrekking tot verhuizen en de btw die u er over moet betalen. Zo moeten de goederen ten minste zes maanden voor vertrek uit Nederland zijn aangeschaft en ze moeten gebruikt worden op Curaçao, zoals u deze in Nederland al heeft gebruikt. Het is daarbij belangrijk dat u deze producten aangeeft op de invoerlijst. Deze goederen kunt u zonder extra btw te betalen invoeren op Curaçao. Het uitschrijvingsbewijs uit Nederland en het inschrijvingsbewijs op Curaçao dienen wel aangetoond kunnen worden.

Wilt u commerciële goederen invoeren in Curaçao? Dan gelden er andere btw-regels

Als u goederen wilt invoeren in Curaçao die jonger zijn dan zes maanden of die u gaat gebruiken voor commerciële doelen, dan betaalt u altijd invoerrechten. De hoogte van deze invoerrechten wordt bepaald door de douane op het eiland, dus deze zijn niet op voorhand te bepalen. Afhankelijk van het soort goederen dat u wilt invoeren en de waarde daarvan zou onze agent wellicht een schatting kunnen maken van de te betalen btw en invoerrechten.

Klinken deze zaken als veel werk? Wij helpen u graag

Zoals u leest, is het invoeren van goederen op het eiland en de daarbij horende invoerrechten en btw een hoop gedoe. Ons verhuisbedrijf naar Curaçao helpt u hier graag bij. Wij hebben de juiste kennis in huis om u te voorzien van kundig advies en om het gehele invoerproces goed te laten verlopen. Zo heeft u verschillende transportmogelijkheden, waarmee wij altijd zorgen voor een snelle en deskundige levering. Wilt u goederen invoeren naar andere bestemmingen? We weten ook alles over de douane van Suriname en andere bestemmingen in dit gebied.

Bel ons en krijg direct advies

Gaat u binnenkort verhuizen naar dit zonnige eiland of wilt u goederen invoeren voor commerciële doeleinden? Wat uw reden ook is, wij staan u bij met goed advies en een uitgebreid dienstenpakket, zoals onze inpakservice. Bel ons via +31 10 767 0 371 en krijg direct persoonlijk advies over de btw tijdens het invoeren van goederen op Curaçao. U kunt bij ons ook terecht voor transport tussen Nederland en Bonaire of andere eilanden in dit zonnige gebied.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans