test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Verschepen Aruba

Verschepen naar Aruba

Wat u ook wilt verschepen van en naar Aruba, Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam, verzorgt het op een snelle en professionele manier lucht- en zeevracht. Carib Intertrans heeft zich gespecialiseerd in het transport van diverse soorten goederen, van inboedels tot auto’s, naar onder andere de Nederlandse Antillen. Mede dankzij onze ervaren en betrokken medewerkers, worden vele nieuwe klanten snel vaste relaties.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Uw goederen snel en veilig verschepen via zeevracht naar Aruba

Carib Intertrans is een hoogwaardige expediteur die al uw goederen op een veilige en professionele wijze kan vervoeren via zeevracht naar onder andere Aruba. Het maakt hierbij niet uit hoe groot of klein uw vracht is. Wij verschepen namelijk zowel persoonlijke goederen en inboedels en wij verzorgen ook het transport van auto’s en containers. Onze betrokken medewerkers verstaan hun vak goed en weten dan ook precies hoe ze met uw goederen moeten omgaan. Om ook de snelheid van de verzending te garanderen, verzorgen wij elke week transport naar het Caribisch gebied. Naast een snelle en professionele levering, verzorgen wij ook graag alle administratieve zaken zoals alle benodigde douanedocumenten voor u.

Neem contact met ons op voor mee informatie

Wij verschepen persoonlijke goederen, inboedels, maar ook zeecontainers op een veilige en professionele manier naar bijvoorbeeld Aruba middels lucht- en zeevracht. Indien u interesse hebt in een full service verhuizing naar Aruba, neemt u contact met ons op via telefoonnummer +31 10 767 0 371, via het e-mailadres info@caribintertrans.com of door ons contactformulier in te vullen. Ook kunt u hier terecht voor al uw vragen.

Informatie over het invoeren van goederen op Aruba vindt u via dit document en via de douanewebsite van Aruba.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans