test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Verschepen Aruba

Zeevracht naar Aruba

Wat u ook wilt vervoeren met zeevracht van en naar Aruba, Carib Intertrans verzorgt het op een snelle en professionele manier. Carib Intertrans heeft zich gespecialiseerd in het transport van diverse soorten goederen, van inboedels tot auto’s, naar onder andere de Nederlandse Antillen. Mede dankzij onze ervaren en betrokken medewerkers, worden vele nieuwe klanten snel vaste relaties.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Uw goederen snel en veilig verschepen via zeevracht naar Aruba

Carib Intertrans is een hoogwaardige expediteur die al uw goederen op een veilige en professionele wijze kan vervoeren via zeevracht naar onder andere Aruba. Het maakt hierbij niet uit hoe groot of klein uw vracht is. Wij verschepen namelijk zowel persoonlijke goederen en inboedels als auto’s en containers. Onze betrokken medewerkers verstaan hun vak goed en weten dan ook precies hoe ze met uw goederen moeten omgaan. Om ook de snelheid van de verzending te garanderen, verzorgen wij elke week transport naar het Caribisch gebied. Naast een snelle en professionele levering, verzorgen wij ook graag alle administratieve zaken zoals alle benodigde douanedocumenten voor u.

Contact

Carib Intertrans verscheept persoonlijke goederen, inboedels, maar ook zeecontainers op een veilige en professionele manier naar bijvoorbeeld Aruba. Indien u interesse hebt in onze diensten, neemt u contact met ons op via telefoonnummer 31(0)10-7670371 of via het e-mailadres info@caribintertrans.com. Ook kunt u hier terecht voor al uw vragen.

Informatie over het invoeren van goederen op Aruba vindt u via dit document en via de douanewebsite van Aruba.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid