test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Luchtvracht Nederlandse Antillen

Luchtvracht naar de Nederlandse Antillen

Luchtvracht met een bestemming in de Nederlandse Antillen laat u verzorgen door Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam. Wij staan al vele jaren bekend als een snelle, veilige en voordelige luchtvrachtexpediteur voor goederen van en naar de Nederlandse Antillen. Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor de verzending van luchtvracht.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Luchtvracht naar de Nederlandse Antillen door een gespecialiseerde luchtvrachtexpediteur

Carib Intertrans is al jaren een ervaren luchtexpediteur voor de verzending van goederen van en naar de Nederlandse Antillen. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld zeevracht naar Curaçao of luchtvracht naar Aruba. Mede door onze snelle service en persoonlijke betrokkenheid, zijn vele van onze klanten een vaste relatie geworden. Wij varen of vliegen iedere week naar de Nederlandse Antillen. Dit betekent dat wij ook uw goederen snel kunnen transporteren. Wij werken met een team van medewerkers die hun vak goed verstaan en uw goederen zeer zorgvuldig behandelen. Ook maakt bij ons de grootte van de vracht niet uit: als luchtvrachtexpediteur met jarenlange ervaring verzenden wij het allemaal op een veilige en professionele manier.

Neem contact op met dé gespecialiseerde luchtvrachtexpediteur

Elk type luchtvacht met een bestemming in de Nederlandse Antillen, kan door Carib Intertrans op een veilige, snelle en voordelige wijze worden verzorgd. Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op via +31 10 767 0 371, via info@caribintertrans.com of door ons contactformulier in te vullen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van luchtvracht en voorzien u indien gewenst van gedegen advies wanneer u gaat emigreren naar de Nederlandse Antillen.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans