test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Luchtvracht Aruba

Luchtvracht Aruba

Carib Intertrans kan voor u elke soort luchtvracht naar bijvoorbeeld Aruba of Bonaire verzorgen. Al vele jaren vervoeren wij zowel zee- als luchtvracht voor onze klanten. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen voor een vlot en veilig transport.

Goederentransport

Bij Carib Intertrans kunt u terecht voor goederentransport in de vorm van zee- of luchtvracht naar bijvoorbeeld Aruba of Bonaire. Iedere week verzorgen wij transport van en naar deze eilanden zodat u ervan verzekerd bent dat uw lading spoedig wordt verzonden. Voor zowel lucht- als zeevracht geldt dat het volume niet van belang is. Zelfs voor het transport van auto’s kunnen wij zorgen. Bovendien werken wij met enthousiaste en betrokken medewerkers die op een verantwoorde manier met al uw bezittingen omgaan. Mede door deze betrokkenheid, hebben wij veel nieuwe klanten terug zien komen bij ons. Naast een veilige en snelle levering van uw producten, regelen wij ook graag alle douanedocumenten voor u. Dat bespaart u veel tijd en moeite.

Contact

Carib Intertrans is de ideale expediteur voor elk type zee- en luchtvracht, van en naar bijvoorbeeld Aruba of Bonaire. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via +31(0)10-7670371 of stuur een e-mail naar info@caribintertrans.com. Hier kunt u ook terecht voor eventuele vragen en opmerkingen.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid