Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Emigreren naar Nederlandse Antillen

Als u gaat emigreren naar de Nederlandse Antillen, is Carib Intertrans dé partner op het gebied van goederentransport. Carib Intertrans is een full service expediteur. Dit betekent dat wij alle werkzaamheden zoveel mogelijk bij u uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan verzekeringen en de documentatie voor de inklaring van goederen.

Correct, snel en betrouwbaar

Emigreren naar de Nederlandse Antillen is een spannende onderneming. U gaat op zoek naar huisvesting, een nieuwe baan en nieuwe vrijetijdsbesteding. Het is een verademing als u zich in dat stadium niet druk hoeft te maken over uw spullen. Als u gaat emigreren naar de Nederlandse Antillen, dan draagt Carib Intertrans zorg voor een correcte, snelle en betrouwbare verscheping van al uw goederen.

 

Mogelijkheden en kosten

Gaat u binnenkort emigreren naar de Nederlandse Antillen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het verschepen van uw goederen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@caribintertrans.com, of bellen met +31 (0)10 – 767 0371.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid