test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Emigreren naar Nederlandse Antillen

Emigreren naar Nederlandse Antillen

Wanneer u wilt emigreren of verhuizen naar de Nederlandse Antillen is het belangrijk dat uw goederen op een juiste en correcte manier worden meegeleverd. Carib Intertrans verzorgt de levering van uw spullen op een nette en veilige manier. Wij zijn uw betrouwbare partner, aangezien wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van het verschepen en exporteren van persoonlijke spullen naar het Caribisch gebied. U kunt bijna alles laten verschepen, zowel door de lucht als over zee.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Wij zorgen voor uw goederen wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar de Nederlandse Antillen

Wanneer u uw inboedel wilt vervoeren naar de Antillen zorgt Carib Intertrans dat uw papierwerk op een juiste en correcte manier wordt afgehandeld. Carib Intertrans is een fullservice partner en zorgt dat de juiste papieren worden aangevraagd en ingevuld wanneer u wilt emigreren of verhuizen naar de Nederlandse Antillen. Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen op het gebied van het transporteren van uw goederen wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar de Nederlandse Antillen, Curaçao of bijvoorbeeld Bonaire. Verder verzorgen wij ook vrijblijvende gesprekken en advies op maat door middel van huisbezoeken. Wij vinden het belangrijk dat u in een vertrouwde omgeving uw eigen wensen en behoeftes kan uitspreken en bespreken. U kunt verder ook gebruikmaken van onze volumemeter op onze website. U geeft zo aan welke meubels u van plan bent om te nemen en er wordt automatisch berekend hoeveel ruimte u nodig heeft in de container.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verschepen van uw spullen wanneer u gaat emigreren of verhuizen naar de Nederlandse Antillen of bijvoorbeeld Aruba? Carib Intertrans zorgt graag voor maatwerk voor de export van uw spullen. Een nette, veilige en betrouwbare levering staat hoog bij ons in het vaandel. Heeft u verder nog vragen over bepaalde zaken of wilt u een vrijblijvend gesprek voeren met een van onze medewerkers? Bel ons dan direct via het telefoonnummer 31(0)10-7670371.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

LET OP!

WIJ ZIJN VERHUISD! Ons nieuwe adres is Hertzstraat 10, 2652 XX in Berkel en Rodenrijs.

Neem contact op