test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Emigreren naar Nederlandse Antillen

Emigreren naar de Nederlandse Antillen

Wanneer u wilt emigreren of verhuizen naar de Nederlandse Antillen, dan is het belangrijk dat uw goederen op een juiste en correcte manier worden meegeleverd. Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam, verzorgt de levering van uw spullen op een nette en veilige manier. Wij zijn uw betrouwbare partner, aangezien wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van het verschepen en exporteren van persoonlijke spullen naar het Caribische gebied. U kunt bijna alles laten vervoeren, zowel door de lucht als over zee.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Wij zorgen voor uw goederen wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar de Nederlandse Antillen

Wanneer u uw inboedel wilt vervoeren naar de Antillen, dan zorgt Carib Intertrans dat uw papierwerk op een juiste en correcte manier wordt afgehandeld. Carib Intertrans is een fullservice partner en zorgt dat de juiste papieren worden aangevraagd en ingevuld wanneer u wilt emigreren of verhuizen naar de Nederlandse Antillen. Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen op het gebied van het transporteren van uw goederen wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar de Nederlandse Antillen, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen naar Curaçao of gaat emigreren naar Bonaire. Verder verzorgen wij ook vrijblijvende gesprekken en advies op maat door middel van huisbezoeken. Wij vinden het belangrijk dat u in een vertrouwde omgeving uw eigen wensen en behoeftes kan uitspreken en bespreken. U kunt verder ook gebruikmaken van onze volumemeter op onze website. U geeft zo aan welke meubels u van plan bent om te nemen en er wordt automatisch berekend hoeveel ruimte u nodig heeft in de container.

Laat ons uw spullen vervoeren wanneer u gaat verhuizen naar de Antillen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verschepen van uw spullen wanneer u gaat emigreren of verhuizen naar de Nederlandse Antillen, bijvoorbeeld als u gaat emigreren naar Aruba? Carib Intertrans zorgt graag voor maatwerk voor de export van uw spullen. Een nette, veilige en betrouwbare levering staat hoog bij ons in het vaandel wanneer u gaat emigreren naar de Nederlandse Antillen. Heeft u verder nog vragen over het verschepen van persoonlijke goederen naar de eilanden of wilt u een vrijblijvend gesprek voeren met een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 10 767 0 371, door een e-mail te sturen naar info@caribintertrans.com of door het contactformulier in te vullen.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans