test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Zeevracht Curaçao

Zeevracht naar Curaçao

Elk type zeevracht wordt door Carib Intertrans op veilige en professionele manier verzonden naar bijvoorbeeld Curaçao. Wij zijn een zeer ervaren en betrokken onderneming die al vele jaren het goederentransport verzorgt van en naar de Caraïben. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Laat ons uw zeetransport naar Curaçao verzorgen

Carib Intertrans verzorgt elk type zeevracht naar bijvoorbeeld Curaçao. Het maakt hierbij niet uit hoe groot of klein de vracht is: wij verhuizen uw inboedel of auto met de grootste zorg. Onze medewerkers zijn ervaren en betrokken en gaan zeer zorgvuldig te werk. Naast professionaliteit en veiligheid, bent u door ons wekelijke transport richting de Caraïben, ook verzekerd van snelheid van het transport. Wij zijn dé expediteur voor transport van en naar onder meer de Nederlandse Antillen. Daarnaast verzorgen wij alle douanedocumenten en verdere administratieve zaken omtrent zeevracht naar Curaçao voor u.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wat uw zeevracht ook inhoudt, Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam, vervoert het op veilige en professionele wijze naar bijvoorbeeld Curaçao. Voor meer informatie over onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via +31 10 767 0 371, stuur een e-mail naar info@caribintertrans.com of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij ons verhuisbedrijf voor transport naar Curaçao!

Informatie over het invoeren van goederen op Curaçao vindt u via dit document en via de douanewebsite van Curaçao.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans