test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Transport Curaçao

Transport naar Curaçao

Het transport van alle soorten goederen naar Curaçao verzorgt Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam, op een snelle, veilige en voordelige manier voor u. Al vele jaren zijn wij een toonaangevende expediteur die zowel bedrijven als particulieren bijstaat bij het transport van al hun goederen. Ook auto’s en containers kunnen door ons worden getransporteerd.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Wij verzorgen het transport van uw goederen naar Curaçao

Carib Intertrans heeft door de jaren heen al vele bedrijven en particulieren geholpen met het transport van goederen naar Curaçao. Gaat u verhuizen naar Curaçao? Of gaat het om zakelijk transport? Wij verzorgen alles voor u op een snelle en veilige manier. Zo voeren wij elke week transport van en naar het Caribisch gebied zodat wij de ladingen van onze klanten zo snel mogelijk kunnen vervoeren. Deze ladingen kunnen alles betreffen: van inboedel tot auto’s en van het verschepen van persoonlijke goederen tot containers. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en bedreven in hun werk, wat onder meer tot uiting komt in de zorgvuldigheid waarmee zij met uw goederen omgaan. Als extra service nemen wij u ook graag alle administratieve zaken, zoals het in orde maken van douanedocumenten, voor onze rekening.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Carib Intertrans verzorgt het transport van alle soorten goederen voor zowel bedrijven als particulieren naar Curaçao. Voor eventuele vragen, neemt u contact met ons op via +31 10 767 0 371, via info@caribintertrans.com of door ons contactformulier in te vullen.

Informatie over het invoeren van goederen op Curacao vindt u via dit document en via de douanewebsite van Curacao.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans