test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Transport Curaçao

Transport Curaçao

Het transport van alle soorten goederen naar Curaçao kan Carib Intertrans op een snelle, veilige en voordelige manier voor u verzorgen. Al vele jaren zijn wij een toonaangevende expediteur die zowel bedrijven als particulieren bijstaat bij het transport van al hun goederen. Ook auto’s en containers kunnen door ons worden getransporteerd.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Verscheping

Carib Intertrans heeft door de jaren heen al vele bedrijven en particulieren geholpen met het transport van goederen naar Curaçao. Of het nu gaat om een verhuizing of een zakentransport: wij verzorgen alles voor u op een snelle en veilige manier. Zo voeren wij elke week transport van en naar het Caribisch gebied zodat wij de ladingen van onze klanten zo snel mogelijk kunnen vervoeren. Deze ladingen kunnen alles betreffen: van inboedel tot auto’s en van persoonlijke goederen tot containers. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en bedreven in hun werk, wat onder meer tot uiting komt in de zorgvuldigheid waarmee zij met uw goederen omgaan. Als extra service nemen wij u ook graag alle administratieve zaken zoals het in orde maken van douanedocumenten voor onze rekening.

Contact

Carib Intertrans kan voor zowel bedrijven als particulieren het transport van alle soorten goederen naar Curaçao verzorgen. Voor eventuele vragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0)10-7670371 of e-mailadres info@caribintertrans.com.

Informatie over het invoeren van goederen op Curacao vindt u via dit document en via de douanewebsite van Curacao.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid