test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Douane Suriname

Douane van Suriname

Het is belangrijk dat u uw zaken goed op orde heeft voor de douane als u spullen wilt invoeren in Suriname. Of u nu wilt verhuizen naar dit zonnige oord en uw inboedel mee wilt nemen of een pakketje wilt versturen naar familie of vrienden, Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs zorgt ervoor dat alles netjes wordt geregeld.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Wat zijn de voorwaarden voor de douane als u spullen wilt invoeren in Suriname?

Wilt u uw auto verschepen? Uw inboedel verhuizen? Een pakketje versturen of andere goederen exporteren? Bij elk geval krijgt u te maken met verschillende voorwaarden. Als u uw inboedel wilt verhuizen naar Suriname en deze invoerrechtenvrij wenst in te voeren, moet deze reeds in uw bezit zijn voor de douane. Bij het invoeren van een auto geldt dat u maar een voertuig per gezin invoerrechtenvrij mag invoeren en bij een pakket dat nieuwe artikelen bevat is het tevens verplicht om invoerrechten te betalen. Zoals u ziet zijn er veel dingen waarmee u rekening moet houden. Wij hebben de juiste kennis in huis om u van deskundig advies te voorzien en om u te helpen met het invoeren van verschillende goederen. U rekent op onze expertise en kennis van de douane tijdens uw verhuizing naar Suriname of wanneer u uw inboedel wilt verhuizen naar Curaçao of een andere eiland in dit zonnige gebied.

Ga voor het beste advies

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 10 767 0 371. Wij vertellen u graag alles over het invoeren van goederen in Suriname, bijvoorbeeld via zeevracht, en waar u allemaal rekening mee moet houden met betrekking tot de douane. Wilt u naar een andere bestemming in dit zonnige gebied verhuizen? Wilt u bijvoorbeeld wonen op Aruba? Onze experts verzorgen professioneel transport naar Aruba en andere eilanden in de omgeving.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans