test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Transport Nederland Bonaire

Transport van Nederland naar Bonaire

Voor snel en veilig transport van Nederland naar Bonaire, kiest u voor Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs. Met ruime ervaring en verschillende transportmogelijkheden, weet u zeker dat uw zending aankomt op de plek van bestemming. U hoeft enkel uw goederen bij ons af te geven en wij zorgen dat ze veilig aankomen op het eiland.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

U kiest de manier van transport van Nederland naar Bonaire die bij uw zending past

Gaat u verhuizen naar Bonaire voor werk? Gaat u er genieten van uw pensioen? Of wilt u enkel een pakketje versturen naar familie of vrienden die op het eiland wonen? Met de verschillende transportmogelijkheden van Carib Intertrans vindt u altijd een manier die bij uw zending past. U heeft de keuze uit verschillende verzendmethodes voor transport van Nederland naar dat Caribische eiland. Denk hierbij aan:

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten de juiste partner

Het maakt voor ons niet uit of u als zakelijke klant of als particulier transport van goederen nodig heeft van Nederland naar het eiland. Wij verzenden alles volgens de juiste regels en zorgen zelfs voor een correcte afhandeling van de douanepapieren. Onze experts zijn u ook van dienst bij transport naar Aruba en andere zonnige bestemmingen in de Cariben. U verzorgt via ons bijvoorbeeld ook export naar Curaçao.

Laat u deskundig adviseren

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor transport van Nederland naar dit zonnige oord? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 10 767 0 371. Weet u al welke goederen u wilt verzenden en welke vorm van transport daar het beste bijpast? Vraag dan gratis een offerte aan via onze website.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Carib Intertrans