test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Verhuisbedrijf Curaçao

Uw verhuisbedrijf naar Curaçao

Met Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs gaat u in zee met een ervaren verhuisbedrijf voor het verhuizen van uw inboedel naar Curaçao. Of u nu enkel uw meubels, andere eigendommen of de auto wilt verhuizen naar uw nieuwe woonplaats, wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd door onze uitgebreide service.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Dit kunt u verwachten als u ons als verhuisbedrijf inschakelt

Er komt veel kijken bij het verhuizen naar Curaçao. U krijgt te maken met een andere cultuur, andere regels en een ander weertype. Over een ding hoeft u zich echter geen zorgen te maken en dat is het verhuizen van uw inboedel. Elke week vertrekt er een schip naar het zonnige eiland, waardoor ons verhuisbedrijf altijd snel kan handelen. De reis van het schip duurt ongeveer 14 dagen.

Volledige container of groupage

Hoeveel inboedel wilt u door ons verhuisbedrijf laten verhuizen? Heeft u een hele container nodig of blijft er nog plaats over? Als dat tweede het geval is, is het verstandig om te kiezen voor groupage. Hierbij worden containers gedeeld door meerdere mensen die via ons verhuisbedrijf verhuizen naar het eiland, waardoor geld en ruimte worden bespaard.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voordat u een verhuisbedrijf kiest om mee te verhuizen naar Curaçao, wilt u wel duidelijkheid over de prijs. Bij Carib Intertrans ontvangt u daarom altijd een gratis offerte. Het opstellen van de offerte wordt gedaan op basis van het volume van de te verhuizen inboedel. Wilt u hier meer over weten over transport naar Curaçao of transport tussen Nederland en Bonaire of andere bestemmingen? Bel met een van onze specialisten via +31 10 767 0 371. Reken ook op ons expertise als verhuisbedrijf naar Aruba.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans