test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Expediteur Nederlandse Antillen

Expediteur Nederlandse Antillen

Carib Intertrans is een professionele expediteur voor transport van en naar de Nederlandse Antillen. Wij voeren het transport van al uw goederen, zelfs auto’s, op snelle, voordelige en veilige manier uit. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Transport

 
Als expediteur voor de Nederlandse Antillen en andere eilanden in het Caribisch gebied, heeft Carib Intertrans door de jaren heen een uitstekende naam opgebouwd. Dit komt onder meer door onze persoonlijke betrokkenheid en snelle service. Wij voeren elke week transport uit naar de Nederlandse Antillen zodat wij onze klanten op een snelle manier kunnen helpen. Het volume van de te transporteren goederen is bij ons niet belangrijk. Wij kunnen al uw goederen, zelfs auto’s, op een veilige manier vervoeren via schip of vliegtuig. Als expediteur handelen wij ook alle administratieve formaliteiten voor u af zoals alle douanepapieren. Bij ons bent u verzekerd van een veilig, risicoloos en snel transport van goederen naar het Caribisch gebied.

Contact

Carib Intertrans is al jaren een professionele expediteur die zich richt op de Nederlandse Antillen en ander Caribische eilanden. Als u vragen of opmerkingen hebt over onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via +31(0)10-7670371 of stuur een e-mail naar info@caribintertrans.com.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid