test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Verschepen Bonaire

Verschepen Bonaire

Het verschepen van goederen en containers naar Bonaire wordt deskundig en snel verzorgd door Carib Intertrans. Carib Intertrans verzorgt het verschepen van bijvoorbeeld uw inboedel naar Bonaire. Dit doen wij snel en professioneel. Carib Intertrans is de specialist in het verschepen van diverse soorten goederen, variërend van inboedels tot containers en auto’s naar onder andere de Nederlandse Antillen en Suriname.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Het verschepen van goederen en containers laat u over aan Carib Intertrans

Carib Intertrans is de gespecialiseerde expediteur voor het verschepen van goederen op veilige en professionele wijze naar bijvoorbeeld Bonaire. Het kan gaan om een grote, maar ook om een kleine vracht. Carib Intertrans kan namelijk persoonlijke goederen verschepen naar Bonaire, maar ook complete inboedels, auto’s en containers. Omdat wij de specialist zijn op dit gebied, bent u verzekerd van een veilig transport. Bovendien staan wij garant voor een snelle service omdat wij regelmatig transport naar het Caribisch gebied verzorgen. Bovendien kunnen wij ook alle administratieve zaken zoals de benodigde douanedocumenten voor u in orde maken.

Contact

Laat persoonlijke goederen, inboedels, maar ook een zeecontainer op een veilige en professionele manier verschepen naar bijvoorbeeld Bonaire door Carib Intertrans. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10-767037 of stuur een e-mail naarinfo@caribintertrans.com.

Informatie over het invoeren van goederen op Bonaire vindt u via dit document en via de douanewebsite van Bonaire.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid