test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Inboedel verschepen Bonaire

Inboedel verschepen naar Bonaire

U kunt als particulier of bedrijf uw inboedel op een veilige, voordelige en snelle manier laten verschepen naar bijvoorbeeld Bonaire door Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam. Al vele jaren verschepen wij tal van goederen van en naar de Caraïben. Onze persoonlijke betrokkenheid en snelle service, maken van ons de ideale expediteur.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Goederentransport

Carib Intertrans verzorgt transport van alle soorten goederen van en naar het Caribisch gebied. Zo kunnen wij onder meer de inboedel van uw huis of bedrijf verschepen naar Bonaire. Wij voeren wekelijks transport van en naar dit eiland zodat wij u op een snelle manier van dienst kunnen zijn. Deze snelheid geldt voor al uw producten, waarbij omvang van ondergeschikt belang is. Veiligheid en snelheid zijn bij ons van belang. Onze werknemers kennen het vak als geen ander en gaan daarom ook met extra zorg om met al uw goederen. Aangezien wij expediteur zijn, regelen wij ook alle administratieve zaken voor u. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over douanedocumenten. Dit en alle andere randzaken worden door ons verzorgd en geregeld.

Contact

Laat uw inboedel door Carib Intertrans verschepen naar Bonaire en u bent verzekerd van snel, veilig en voordelig transport. Hebt u vragen en/of opmerkingen over onze services? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 31(0)10-7670371 of stuur een e-mail naar info@caribintertrans.com.

Informatie over het invoeren van goederen op Bonaire vindt u via dit document en via de douanewebsite van Bonaire.

 

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid