test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Verschepen persoonlijke goederen

Het verschepen van persoonlijke goederen

U kunt het verschepen van persoonlijke goederen van en naar het Caribisch gebied op een snelle, veilige en voordelige manier laten verzorgen door Carib Intertrans. Al vele jaren transporteren wij goederen voor zowel particulieren als bedrijven van en naar het Caribisch gebied.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Wij verschepen uw persoonlijke goederen op professionele wijze

Bij Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam, kunt u als particulier terecht voor het laten verschepen van persoonlijke goederen naar het Caribisch gebied. Aangezien wij wekelijks transport voeren naar deze eilanden, bent verzekerd van een snelle verscheping. Bovendien gaan wij behoedzaam en zeer zorgvuldig met uw persoonlijke goederen om. Op basis van de ervaring die onze medewerkers door de jaren heen hebben opgedaan, weten zij precies hoe ze met uw goederen moeten omgaan. De omvang van de goederen maakt hierbij niet uit. Zo kunnen wij ook onder meer uw auto verschepen naar de gewenste bestemming. Naast het transport, maken wij ook graag alle randzaken, inclusief douanedocumenten, in orde voor een risicoloos en probleemloos transport.

Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken

Het verschepen van persoonlijke goederen van en naar het Caribisch gebied laat u op snelle, voordelige en veilige manier verzorgen door dé specialist in internationale verhuizingen. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via +31 10 767 0 371, stuur een e-mail naar info@caribintertrans.com of vul ons contactformulier in.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans