test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Emigreren Bonaire

Emigreren naar Bonaire

Carib Intertrans leidt de export van uw goederen in goede banen wanneer u gaat emigreren of verhuizen naar Bonaire. Wij verzorgen een snelle levering van uw inboedel met de nodige expertise en veiligheid. U kunt bij ons kleine kastjes tot aan auto’s laten verzenden. Door de jarenlange ervaring op het gebied van goederen exporteren bij onder meer emigratie naar het Caribisch gebied, zorgen we met de nodige kennis voor uw spullen wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar Bonaire.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Emigreren of verhuizen naar Bonaire, wij zorgen voor de levering van uw spullen bij uw emigratie

Carib Intertrans verzorgt de levering van uw spullen wanneer u naar Bonaire, de Nederlandse Antillen of bijvoorbeeld Suriname gaat verhuizen of emigreren. Dit kan zowel via zeevracht als luchtvracht. Van kleine goederen tot aan auto’s, voor Carib Intertrans is dit geen enkel probleem. Daarnaast regelen wij ook al uw papierwerk voor het transporteren van uw spullen. Denk hierbij aan de administratie die erbij komt kijken en natuurlijk de benodigde douanedocumenten. Hierdoor hoeft u zichzelf niet druk te maken over het papierwerk en andere administratieve zaken die komen kijken bij het transporteren van uw goederen in Curaçao of Bonaire.

Een vrijblijvend gesprek bij u thuis voor een succesvolle emigratie naar Bonaire

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot de levering van uw spullen, wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar Bonaire? Wij kunnen bij u vrijblijvend op gesprek komen de mogelijkheden te bespreken voor het transport van uw spullen. Daarnaast zijn uw wensen en behoeftes zeer belangrijk voor ons; deze worden ook nooit uit het oog verloren. Wilt u ook eens een gesprek met ons voeren voor het transporten van uw spullen bij uw emigratie naar bijvoorbeeld Bonaire of Aruba? Bel ons dan direct op het telefoonnummer 31(0)10-7670371.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid