test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Emigreren Bonaire

Emigreren naar Bonaire

Wanneer u gaat emigreren of verhuizen naar Bonaire, dan leidt Carib Intertrans uit Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam, de export van uw goederen in goede banen. Wij verzorgen een snelle levering van uw inboedel met de nodige expertise en veiligheid. Als specialist met jarenlange ervaring vervoeren wij alles met de grootste zorg: van kleine kastjes tot aan auto’s. Door de jarenlange ervaring met het transport van goederen naar onder meer emigratie naar het Caribisch gebied, zorgen we met de nodige kennis voor uw spullen wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar Bonaire.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Gaat u emigreren of verhuizen naar Bonaire? Wij zorgen voor de levering van uw spullen

Carib Intertrans verzorgt de levering van uw spullen wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar Bonaire. We vervoeren uw goederen zowel via zeevracht als luchtvracht tijdens uw emigratie naar Bonaire. Ook wanneer u bijvoorbeeld gaat emigreren naar Suriname of als u wilt gaan wonen op Aruba staan we voor u klaar. Daarnaast regelen wij ook al uw papierwerk voor het transporteren van uw spullen tijdens uw emigratie naar Bonaire. Denk hierbij aan de administratie die erbij komt kijken en natuurlijk de benodigde douanedocumenten. Hierdoor hoeft u zichzelf niet druk te maken over het papierwerk en andere administratieve zaken die komen kijken bij het transporteren van uw goederen, wanneer u gaat verhuizen naar Bonaire of als u gaat verhuizen naar Curaçao.

Plan een vrijblijvend gesprek bij u thuis voor een succesvolle emigratie naar Bonaire

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden met betrekking tot de levering van uw spullen wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar Bonaire? Wij komen – indien gewenst – vrijblijvend op gesprek om de mogelijkheden te bespreken voor het transport van uw spullen als u gaat emigreren naar de Nederlandse Antillen. Daarnaast zijn uw wensen en behoeftes zeer belangrijk voor ons tijdens de emigratie naar Bonaire; deze worden ook nooit uit het oog verloren. Wilt u ook eens een gesprek met ons voeren voor het transporten van uw spullen bij uw emigratie naar bijvoorbeeld Bonaire of naar Aruba? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 10 767 0 371, door een e-mail te sturen naar info@caribintertrans.com of door het contactformulier in te vullen.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carib Intertrans