test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Import container Antillen

Import van een container van en naar de Antillen

Carib Intertrans in Berkel en Rodenrijs verzorgt voor u alles voor de import van een container van en naar de Antillen. Carib Intertrans is een dynamisch exportbedrijf, gespecialiseerd in zowel zakelijk als particulier transport naar bestemmingen over de hele wereld. Wij bieden de service om de inklaring te organiseren wanneer u een container vanuit de Antillen naar Nederland wilt importeren. Vanuit ons kantoor in Rotterdam wordt al het papierwerk en het transport geregeld, zodat uw goederen snel weer tot uw beschikking zijn.

Vragen over het verschepen van goederen?

+31 10 767 0 371

Wij regelen alles omtrent de import van uw container

Wilt u een container importeren vanuit de Antillen of een andere bestemming? Geen probleem, ons transportbedrijf vangt de container voor u op. Carib Intertrans regelt voor u de documentatie, het verschepen van de container en naar uw wens ook eventuele opslag, uitladen en uitpakken van de goederen op het adres naar keuze. Op deze manier kunt u zorgeloos uw goederen verschepen. U kunt bijvoorbeeld uw auto verschepen naar Aruba of een van onze andere bestemmingen. Bekijk ook ons handige stappenplan voordat u uw goederen verscheept vanuit de Antillen.

Contact

Op deze website vindt u allerlei informatie over de verschillende vormen van transport naar Curaçao of onze andere bestemmingen en onze diensten. Heeft u echter nog vragen omtrent het importeren van een container van en naar de Antillen, of wilt u een prijsofferte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Carib Intertrans