Emigreren naar Suriname


Offerte aanvragen!

  • Vrijblijvend advies door middel van huisbezoeken

  • Indien geïnteresseerd, inpakken terplekke mogelijk

  • Meertalig (zeker bij particulieren als zeer prettig ervaren)

  • Wij hebben betrouwbare partners op het eiland

  • Verzekeringen

  • Meedenken met de behoeftes van een klant

Wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar Suriname, moet ook het transport geregeld worden. Carib Intertrans verzorgd de mogelijkheid op een juiste en uiterst zorgvuldige manier uw goederen te laten vervoeren. Wij staan voor kwaliteit en de wensen en behoeftes van de klant staan altijd centraal. Bij ons kunt u alles laten vervoeren, van kleine dozen tot uw auto! Wij verzorgen vrijblijvende gesprekken bij u thuis zodat samen kan worden besproken wat de mogelijkheden zijn en wat u graag zou zien met betrekking tot de levering van uw goederen.

Verhuizen of emigreren naar Suriname, Carib Intertrans verzorgd uw transport!

Wanneer u gaat emigreren of verhuizen naar Suriname komt er veel bij kijken, ook op het gebied van het transport van uw goederen. Door middel van een persoonlijke aanpak worden uw wensen en behoeftes als een rode draad door het hele transport meegenomen. Verder wordt ook al het papierwerk afgehandeld door Carib Intertrans, hieronder valt onder andere de administratieve afhandeling en het opmaken van de douanedocumenten. U hoeft zich daar dus geen zorgen meer over te maken! Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid op onze website te bekijken hoeveel ruimte u nodig heeft in de container: dit door de volumemeter. De volumemeter is een handige tool waarin u kunt aanklikken wat u wilt laten transporteren. De volumemeter berekend dan meteen wat u aan ruimte nodig heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Carib Intertrans?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Carib Intertrans aanbiedt op het gebied van het transport van uw goederen naar Suriname wanneer u gaat verhuizen of emigreren? Een vrijblijvend gesprek is zo gemaakt! U kunt ons direct bellen via het nummer: 31(0)10-7670371.Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder met deskundig advies.

Meer informatie?

Wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.