test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Ruilt u deze kerst de sneeuw in voor zand en de kerstboom voor palmbomen? En wilt u nog het een en ander naar de eilanden vervoeren? Doe dit voor 10 november. De verwachte aankomstdata van uw verzending is dan 28 of 29 november. Ruim voor de feestdagen. Verras een vriend of familielid met een bijzonder pakket of laat een hele container met uw inboedel verschepen.

Geen winterdip dit jaar

Het wordt steeds populairder om kerst niet in Nederland te vieren, maar ergens op een warm eiland zoals Curaçao of Aruba. Weg met die winterdip. Zodra u op een van de eilanden aankomt, maakt u direct kennis met de relaxte sfeer, aangename temperatuur en de gastvrijheid. Een heus vakantiegevoel én dat in december. Terwijl het in Nederland ijskoud en om 18:00 uur donker is, ligt u met een drankje op het strand. De gemiddelde temperatuur in december op de eilanden is ongeveer 27 graden. Zo wordt de nieuwjaarsduik ook een eitje.

Elke dag een vakantiegevoel

Bij zon, zee en strand denkt u vast aan een vakantie van een of twee weken. Maar wat nu als dit uw dagelijks leven kan worden? Oftewel, emigreren naar Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten of een andere bestemming in het Caribisch gebied. Maar hoe krijgt u uw gehele inboedel veilig en snel op een eiland? Inderdaad. Door deze te laten verschepen. Benieuwd wanneer de eerstvolgende afvaardatum is? Hier vindt u een overzicht.

Carib Intertrans