test
Pa tur bo preguntanan nos por yudabu libramente den Papiamentu

Home » Pakketten versturen naar Antillen

Pakketten versturen naar Antillen

Schakel Carib Intertrans in als u pakketten wilt versturen naar de Nederlandse Antillen. Al vele jaren zijn wij een succesvol expediteur van alle soorten goederen naar de Nederlandse Antillen. Wij verzorgen voor zowel bedrijven als particulieren snel en veilig transport van goederen.

Goederentransport

Al jaren regelt Carib Intertrans voor zowel bedrijven als particulieren goederentransport van en naar de Nederlandse Antillen. Als u bijvoorbeeld pakketten wilt versturen naar de Nederlandse Antillen, kunnen wij u perfect van dienst zijn. Zo bieden wij u, door ons wekelijkse transport naar de Antillen, onder meer een snel transport. Natuurlijk gaan wij zeer zorgvuldig om met al uw goederen zodat ze onbeschadigd de plaats van bestemming bereiken. Naast een snelle en veilige verzending, verzorgen wij ook graag alle administratieve zaken voor u. Zo worden alle douanedocumenten door ons volledig in orde gemaakt.

Contact

Carib Intertrans kan pakketten, ongeacht de grootte ervan, op veilige, voordelige en snelle wijze versturen naar de Nederlandse Antillen. Voor meer informatie over ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0)10-7670371 of stuur een e-mail naar info@caribintertrans.com.

N

Vrijblijvend advies d.m.v. huisbezoeken

N

Inpakken ter plekke mogelijk

N

Betrouwbare partners op het eiland

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid