EMIGREREN NAAR NEDERLANDSE ANTILLEN


Offerte aanvragen!

  • Vrijblijvend advies door middel van huisbezoeken

  • Indien geïnteresseerd, inpakken terplekke mogelijk

  • Meertalig (zeker bij particulieren als zeer prettig ervaren)

  • Wij hebben betrouwbare partners op het eiland

  • Verzekeringen

  • Meedenken met de behoeftes van een klant

Wanneer u wilt emigreren of verhuizen naar de Nederlandse Antillen is het belangrijk dat uw goederen op een juiste en correcte manier worden geleverd. Carib Intertrans verzorgt de levering van uw spullen op een nette en veilige manier. Door de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van het verschepen en exporteren van zowel persoonlijke als zakelijke goederen naar het Caribisch gebied zijn wij uw betrouwbare partner. U kunt bijna alles laten verschepen, zowel middels luchtvracht als zeevracht.

Carib Intertrans zorgt voor uw goederen wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar de Nederlandse Antillen

Wanneer u uw inboedel wilt vervoeren naar de Antillen zorgt Carib Intertrans dat uw papierwerk op een juiste en correcte manier wordt afgehandeld. Carib Intertrans is een fullservice partner. Wij zorgen dat u alle werkzaamheden op het gebied van het transporteren van uw goederen uit handen worden genomen wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar de Nederlandse Antillen. Verder verzorgen wij ook vrijblijvende gesprekken en advies op maat door middel van huisbezoeken. Wij vinden het belangrijk dat u in een vertrouwde omgeving uw eigen wensen en behoeftes kan uitspreken en bespreken. U kunt verder ook gebruik maken van onze volumemeter op onze website, u geeft aan welke meubels u van plan bent om mee te nemen en er wordt automatisch berekend hoeveel ruimte u nodig heeft in de container.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van het verschepen van uw spullen wanneer u gaat emigreren of verhuizen naar de Nederlandse Antillen? Carib Intertrans zorgt graag voor maatwerk voor de export van uw spullen. Een nette, veilige en betrouwbare levering staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u verder nog vragen over bepaalde zaken of wilt u een vrijblijvend gesprek voeren met een van onze medewerkers? Bel ons dan direct via het telefoonnummer: 31(0)10-7670371.

Meer informatie?

Wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.