Emigreren Bonaire


Offerte aanvragen!

  • Vrijblijvend advies door middel van huisbezoeken

  • Indien geïnteresseerd, inpakken terplekke mogelijk

  • Meertalig (zeker bij particulieren als zeer prettig ervaren)

  • Wij hebben betrouwbare partners op het eiland

  • Verzekeringen

  • Meedenken met de behoeftes van een klant

Carib Intertrans zorgt ervoor dat het exporteren van uw goederen bij het emigreren of verhuizen naar Bonaire in juiste banen wordt geleid. Wij verzorgen een snelle levering van uw inboedel met de nodige expertise en veiligheid. U kunt bij ons kleine kastjes tot aan auto’s laten verzenden. Door de jarenlange ervaring op het gebied van goederen exporteren naar het Caribisch gebied wordt er met de nodige kennis voor uw spullen gezorgd.

Emigreren of verhuizen naar Bonaire, Carib Intertrans zorgt voor de levering van uw spullen

Carib Intertrans verzorgd de levering van uw spullen wanneer u naar Bonaire gaat verhuizen of emigreren. Dit kan zowel door de lucht als middels zeevracht. Van kleine goederen tot aan auto’s, voor Carib Intertrans is dit geen enkel probleem. Daarnaast regelen wij ook al uw papierwerk voor het transporteren van uw spullen. Denk hierbij aan de administratie die erbij komt kijken en natuurlijk de benodigde douanedocumenten. Hierdoor hoeft u zichzelf niet druk te maken over het papierwerk en andere administratieve zaken die komen kijken bij het transporteren van uw goederen naar Bonaire.

Een vrijblijvend gesprek bij u thuis

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot de levering van uw goederen, wanneer u gaat verhuizen of emigreren naar Bonaire? Wij kunnen bij u vrijblijvend op gesprek komen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het transport van uw goederen. Daarnaast zijn uw wensen en behoeftes zeer belangrijk voor ons, deze worden ook nooit uit het oog verloren. Wilt u ook eens een gesprek met ons voeren voor het transporten van uw goederen naar bijvoorbeeld Bonaire of Aruba? Bel ons dan direct op telefoonnummer: 31(0)10-7670371.

Meer informatie?

Wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.